O NAMA

PRmedia je mlada agencija, osnovana u februaru 2021. godine. Međutim, ono što je iza nas je dvadesetak godina rada u vodećim bosansko-hercegovačkim medijima, internet portalima i agencijama. Iskustvo i znanje, praćenje modernih medija i tokova u informativnoj djelatnosti, u spoju sa višegodišnjim iskustvom i poznavanje „zanata“ je naša prednost.

Tim koji je na usluzi u agenciji PRmedia uspješno je zajedno realizovao niz projekata, a prvi od njih su najstariji lokalni bh. portal ZENICABLOG, multimedijalni portal ZENICA.TV i news portal TOP VIJESTI. 

Vremenom smo u tim uključili veći broj saradnika i prijatelja, tako da smo formirali još jedan globalni informativni/news portal BH DESK, da bi potom intenzivirali i objavljivanje pozitivnih vijesti i informacija za sve veći broj turista koji dolaze u BiH, ali i građane BiH. Tako se sa nama možete provozati kroz Bosnu, ali i Hercegovinu uz portal EXPLORE BOSNIA – BOSNIA VIDEO, dok najnovije informacije iz turizma Zeničko-dobojskog kantona i BiH možete čitati na VIDIKOVAC. Na kraju, ali ne i manje bitno, naš tim radi na kreiranju, formiranju i realizaciji specijaliziranih sajtova, a jedan od takvih je i IFTARSKI MENI, koji je za kratko vrijeme prikupio simpatije mnogo Bosanaca i Hercegovaca u domovini i dijaspori.

Idemo dalje!

Naš potpis imaju vodeći projekti, najbolje i najkvalitetnije baze informacija u ovom području. Za više informacija kontaktirajte nas i zatražite pomoć. Uvjereni smo da sa nama možete i bolje i više.